diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El VAMMA neteja el fons marí de Malgrat

vamma_280x87_02.jpgL’associació Voluntariat de l’Alt Maresme de Medi Ambient (VAMMA) ha organitza aquest diumenge, 6 de setembre, la cinquena Neteja del Fons Marí de Malgrat de Mar.

L’associació Voluntariat de l’Alt Maresme de Medi Ambient (VAMMA) ha organitza aquest diumenge, 6 de setembre, la cinquena Neteja del Fons Marí de Malgrat de Mar.

Objectius

Una vegada més, l’objectiu de la neteja és eliminar la brossa que s’hi ha abocat i que no s’ha integrat en el medi. També es retira tot allò que ha estat colonitzat, però que és perjudicial. Segons els membres del VAMMA, "una altra de les finalitats d’aquesta acció és conscienciar la ciutadania de la necessitat de no llençar brossa al mar, així com també a les rieres ni als rius".

Punt de trobada

El punt de trobada per participar en la neteja malgratenca és la Plaça Rodona del passeig marítim a les 9.30 h. del matí. Mitja hora després, Guillem Falcó farà una explicació sobre els objectius de la neteja i les seves limitacions, i als volts de dos quarts d’onze està previst dur a terme la immersió que té una durada aproximada de 45 minuts.

per Redacció | Vídeo: Diari Maresme (Calella, 14/06/2009)

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris