dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El vilassarenc Josep Rey guanya un LUX d’OR del ‘Premio Nacional de Fotografía Profesional’

premis_lux_280x87.jpgJosep Rey, fotògraf de Vilassar de Mar, ha estat guardonat amb un dels premis LUX 2009. La 17a edició dels premis organitzats per la ‘Asociación de Fotógrafos Profesionales de España’ (AFP) va tenir lloc el passat 7 d’octubre al Palau de Congressos de Barcelona.

foto_josep_rey_bonet_oro_arquitectura_lux09.jpgJosep Rey, fotògraf de Vilassar de Mar, ha estat guardonat amb un dels premis LUX 2009. La 17a edició dels premis organitzats per la ‘Asociación de Fotógrafos Profesionales de España’ (AFP) va tenir lloc el passat 7 d’octubre al Palau de Congressos de Barcelona.

Josep Rey

El vilassarenc va rebre el LUX OR en la categoria d’Arquitectura (foto). Segons Josep Rey, la seva prioritat al fotografiar arquitectura "és interpretar el missatge implícit de l’arquitecte en la seva obra, facilitant la comunicació visual amb el públic".

1023 obres

En aquesta nova edició dels Premis LUX, el jurat va haver de triar entre 1023 obres presentades al ‘Premio Nacional de Fotografía Profesional LUX’ per al lliurament d’un total de 32 trofeus. Aquesta Nit, organitzada per l’AFP amb la col·laboració especial de Sonimagfoto & Multimedia, va acollir més de 800 persones de la professió, del món de la cultura, les arts visuals, la publicitat i la comunicació. Els Premis LUX van ser creats l’any 1993 per promoure la creació artística i tècnica dels professionals de la fotografia.

per Redacció | Foto: Josep Rey

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris