diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El voluntariat de Cabrils enceta la seva campanya anual d’apadrinaments

vicen_ferrer_280x87_05.jpgL’Associació de Voluntaris de Cabrils "Bona Terra" ha posat en marxa la seva campanya anual de recaptació per apadrinaments de nens a l’Índia.

L’Associació de Voluntaris de Cabrils "Bona Terra" ha posat en marxa la seva campanya anual de recaptació per apadrinaments de nens a l’Índia.

Fundació

Segons informa l’Associació, les persones que ja col·laboren des de fa anys amb "Bona Terra" rebran una carta amb la informació corresponent per fer l’ingrés anual de 8 euros. Cal recordar, que gràcies a les aportacions dels veïns i veïnes de Cabrils, l’Associació manté un seguit de nens i nenes apadrinats de la Fundació Vicente Ferrer.

Infants apadrinats

Les contribucions anuals serveixen perquè els infants apadrinats puguin rebre educació, atenció sanitària, millora en els conreus dels seus pobles, programes de nutrició i aigua potable. Segons els membres de "Bona Terra", amb aquestes aportacions "no només es millora la vida dels infants, sinó la de tota la seva comunitat". L’Associació també ha obert un número de compte on es poden fer aportacions puntuals.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris