dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Eliminen les barreres arquitectòniques al barri de Sant Pere de Llavaneres

eliminacio_barreres_arquitectoniques_280x87.jpgL’Ajuntament de Llavaneres ha enllestit un projecte d’eliminació de barreres arquitectòniques al barri de Sant Pere per facilitar el desplaçament dels veïns amb mobilitat reduïda.

L’Ajuntament de Llavaneres ha enllestit un projecte d’eliminació de barreres arquitectòniques al barri de Sant Pere per facilitar el desplaçament dels veïns amb mobilitat reduïda.

Voreres

Entre el conjunt d’actuacions previstes hi ha l’ampliació de la vorera dreta del carrer de Sant Pere, a tocar de l’avinguda de Sant Andreu. Per permetre-ho, es reduirà l’accés dels vehicles a un sol sentit de circulació; el carrer només serà d’entrada per als que hi accedeixin baixant per la carretera. Segons fonts municipals, aquest fet millorarà també la circulació dels vehicles provinents de l’N-II des de Girona, ja que s’eliminarà el control semafòric. "Això sí, es dibuixarà un nou pas de vianants i un carril bici enllaçarà tot el recorregut", afegeixen les mateixes fonts.

Trànsit

També es prohibirà el trànsit en el carrer que hi ha per sobre de l’església de Sant Pere i serà exclusiu per a vianants. Amb el mateix objectiu, el consistori eliminarà les barreres en l’encreuament del carrer de Sant Pere amb la travessera de Sant Pere, que serà més elevat, al mateix nivell de les voreres. Finalment, davant de la zona del nou mòdul d’atenció al ciutadà, s’han eliminat les barreres arquitectòniques i s’ha habilitat una zona de pas.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris