dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Els 50 anys de Nova Cançó passen per Calella

50_anys_nova_cano_280x87.jpgLa Sala Mozart de Calella acollirà el proper dijous, 8 d’octubre, la projecció de la pel·lícula de Francesc Bellmunt "La Nova Cançó" i un concert dedicat al mig segle d’història d’aquest moviment.

50_anys_nova_cano_800x1000.jpgLa Sala Mozart de Calella acollirà el proper dijous, 8 d’octubre, la projecció de la pel·lícula de Francesc Bellmunt "La Nova Cançó" i un concert dedicat al mig segle d’història d’aquest moviment.

Concert

Aquest doble homenatge comptarà amb l’actuació dels músics Raquel Xiberta i Pep Romaguera que faran una passejada des de tres perspectives: la cançó combativa, la cançó satírica i la cançó descriptiva.

Horaris

La pel·lícula es projectarà a les 18.30 h., 20.15 h. i la darrera sessió serà a les 22.30 h., mentre que el concert començarà a les 21.45 h. Aquest acte gratuït, organitzat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Calella, compta amb la col·laboració de la Generalitat, la Filmoteca de Catalunya, la Federació Catalana de CineClubs i FotoFilm Calella.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris