divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Els artistes plàstics de Premià de Mar han fet un inventari de l’obra artística del municipi

inventari_premiarenc_280x87.jpgL’Associació d’Artistes Plàstics de Premià de Mar ha realitzat durant sis mesos un inventari de l’obra artística que es troba als equipaments municipals i a diversos carrers i places del municipi.

inventari_premiarenc_800x600.jpgL’Associació d’Artistes Plàstics de Premià de Mar ha realitzat durant sis mesos un inventari de l’obra artística que es troba als equipaments municipals i a diversos carrers i places del municipi.

Lliurament

Aquesta setmana, una delegació de l’Associació encapçalada pel seu president, Antoni Bachs, ha lliurat a l’alcalde de Premià de Mar, Miquel Buch, i al regidor de Cultura, Josep M.Molins, aquest inventari del patrimoni artístic premianenc.

170 obres

Aquesta iniciativa coincideix a més amb els actes de commemoració del desè aniversari de l’entitat i consta de la catalogació de 170 obres, entre les quals hi ha pintura, cartellisme, escultura, construccions ornamentals, estampacions murals i seda pintada, entre d’altres propostes artístiques.

Fitxes

La catalogació s’ha confeccionat en forma de fitxes, cada una de les quals consta d’una imatge de l’obra i la informació sobre la seva ubicació, l’autor, una descripció, títol, data, dades tècniques i estat de conservació. El treball de camp i l’elaboració de l’inventari ha estat a càrrec de Joan Gómez i Robert Aguilar, membres de l’associació.

per Redacció | Foto: Aj.Premià de Mar

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris