divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Els bombers d’Arenys de Mar van fer prop de 800 sortides durant el 2008

bombers_arenys_280x87.jpg783 sortides en un any. Aquesta és la xifra de serveis que el parc de bombers voluntaris d’Arenys de Mar van dur a terme durant el 2008.

783 sortides en un any. Aquesta és la xifra de serveis que el parc de bombers voluntaris d’Arenys de Mar van dur a terme durant el 2008.

Menys incendis forestals

274 de les sortides van ser dins del mateix municipi. De la memòria presentada recentment es desprèn que la majoria de serveis van ser assistències tècniques i, també, es constata el descens d’actuacions per incendis forestals. D’altra banda, gairebé la meitat dels serveis es van produir durant els mesos d’estiu – juny, juliol i agost -.

Actuacions destacades

Entre les actuacions més destacades, el gener de l’any passat els bombers d’Arenys van fer 9 sortides per focs en habitatges i 10 serveis per l’aiguat que va caure el 3 de gener. El març de l’any 2008, una forta calamarsada va obligar al cos a realitzar una dotzena de sortides. Pel que fa als incendis, els bombers d’Arenys de Mar van participar en les tasques d’extinció d’un important incendi que es va declarar, el març passat, en una indústria plàstica de Polinyà.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris