divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Els diputats maresmencs de CiU consideren “injustificades” les crítiques del tripartit

caldes_estrac_280x87_02.jpgEls diputats de CiU, Joan Morell i Benet Maimí, han lamentat que els diputats Consol Prados (PSC), Pere Aragonès (ERC) i Salvador Milà (ICV), hagin emès un comunicat amb "crítiques injustificades", han dit.

Els diputats de CiU, Joan Morell i Benet Maimí, han lamentat que els diputats Consol Prados (PSC), Pere Aragonès (ERC) i Salvador Milà (ICV), hagin emès un comunicat amb "crítiques injustificades", han dit.

Oposició

Segons els nacionalistes, aquestes crítiques són "només per tapar les seves pròpies incoherències". Els diputats maresmencs de CiU consideren que "una oposició constructiva fa propostes, i que és el Tripartit qui vota diferent al territori i al Parlament".

Arguments

En el seu comunicat, els diputats de CiU recorden que van defensar recentment una proposta de resolució on es demanava "l’enderroc de l’actual viaducte que sobrevola Caldes d’Estrac, així com l’adequació de l’entrada i sortida per carretera". Segons Benet Maimí, aquesta proposta va ser aprovada amb els vots favorables de PSC, ERC i ICV a la comarca (Consell Comarcal i Ajuntament de Caldes) – també al Senat – i, posteriorment, va ser rebutjada pels mateixos partits al Parlament de Catalunya. Per Maimí, es tracta d’una negativa "injustificable" i d’un "evident doble discurs", conclou.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris