divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Els dos Arenys reben als nens i nenes del Sàhara que passaran l’estiu a la comarca

nens_sarahuis_280x87.jpgLa masia de Can Borrell acollirà el proper dissabte, 18 de juliol, a dos quarts d’una del migdia, la recepció conjunta dels dos Arenys als infants sahrauís.

La masia de Can Borrell acollirà el proper dissabte, 18 de juliol, a dos quarts d’una del migdia, la recepció conjunta dels dos Arenys als infants sahrauís.

4 infants

Enguany, arribaran quatre infants, tres conviuran amb famílies acollidores d’Arenys de Munt i el quart amb una família d’Arenys de Mar. Aquests nens i nenes passaran els mesos d’estiu – juliol i agost – fugint de les temperatures extremes que es registren als campaments de refugiats on hi viuen durant tot l’any. Un any més, aquesta estada dels petits és possible gràcies al treball que realitza als dos Arenys l’associació Arenys amb el Poble Sahrauí.

Colònies solidàries

Ja fa 17 anys que l’Associació Catalana d’Amics del Poble Sahrauí (ACAPS) organitza el projecte de Colònies d’estiu per a infants sahrauís. Arenys amb el Poble Sahrauí (APS) – una secció territorial de l’ACAPS – és qui s’encarrega d’organitzar aquest projecte a Arenys de Mar i Arenys de Munt. La Comissió de colònies de l’associació controla el desenvolupament del projecte i dóna suport a les famílies acollidores. Els nens i nenes sahrauís arriben a primers de juliol i marxen a finals d’agost. Es tracta d’una iniciativa solidària amb la qual els nens i nenes provinents dels campaments de Tindouf poden passar els mesos d’estiu allunyats de les altes temperatures i de les dures condicions de la zona. Les colònies signifiquen a més un intercanvi d’experiències.

per Redacció | Vídeo: Arenys.org

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris