dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Els escoltes calellencs celebren el seu cinquantè aniversari

50_anys_escoltes_a_calella_280x87.jpgL’Agrupament Escolta Montnegre de Calella va commemorar diumenge passat, 19 d’abril, el 50è aniversari de l’Escoltisme a la ciutat.

50_anys_escoltes_a_calella_800x600_04.jpgL’Agrupament Escolta Montnegre de Calella va commemorar diumenge passat, 19 d’abril, el 50è aniversari de l’Escoltisme a la ciutat.

Commemoració

L’acte, que es va iniciar al migdia amb una Missa Escolta a l’església de Santa Maria i Sant Nicolau de Calella, va comptar amb la inauguració d’un placa commemorativa del 50è aniversari de l’entitat. La celebració va acabar amb un pica-pica i una simpàtica foto de grup.

Trobada d’Agrupaments

També, amb motiu de l’aniversari, l’Agrupament calellenc ha organitzat una Trobada d’Agrupaments per al proper cap de setmana, dies 25 i 26 d’Abril. De moment, a l’espera de més confirmacions, tres agrupaments ja han confirmat la seva assistència: Flos i Calcat (Arenys de Mar), Montpalau (Pineda de Mar) i Sant Pere (Figueres). Entre els actes programats hi haurà una cercavila, una gimcana, animació, un concert i una Fira de tallers.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Diari maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris