dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Els Gegants omplen el parc de Can Campassol de Malgrat

gegants_malgrat_280x87_03.jpgEl parc de can Campassol de Malgrat de Mar va ser un dels escenaris protagonistes dels actes de festa major d’aquest cap de setmana.

gegants_malgrat_800x600_03.jpgEl parc de can Campassol de Malgrat de Mar va ser un dels escenaris protagonistes dels actes de festa major d’aquest cap de setmana.

Geganters d’arreu

La Colla de Geganters de Malgrat, acompanyats de grups d’arreu del país, van omplir dissabte passat el parc convertint-lo en una gran festa. En aquest mateix indret es va celebrar també la XIV Nit de Sardana de Festa Major amb la cobla Principal de Llobregat. El parc també va acollir durant tot el dia la Marató del Banc de Sang que en l’edició d’enguany ha recaptat més donacions que l’any passat.

Gegants malgratencs

En Bernat, l’Eulàlia, en Nicolau i la Rita van ser acompanyats també pels gegants d’arreu: Amer, barri dels Abells de Canet, can Fornaca de Riudarenes, Dosrius, Els Hostalets de Balenyà, Palamós, Sant Celoni i els capgrossos de Bossòst. Tots ells, juntament amb centenars de persones de totes les edats, van participar en una cercavila des de la plaça de la Germana Campos fins al parc de can Campassol. Allà tots els gegants, gegantons i capgrossos van participar en la tradicional ballada gegantera.

per Redacció | Foto: Carles Pujol

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris