dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Els hotels de Santa Susanna, al cent per cent

hotels_santa_susanna_280x87_02.jpgEls establiments hotelers de Santa Susanna gaudeixen en aquests moments del cent per cent d’ocupació. Per l’alcalde, Josep Monreal, és la "recompensa" per l’aposta dels serveis públics i privats pel turisme familiar.

hotels_santa_susanna_250.jpgEls establiments hotelers de Santa Susanna gaudeixen en aquests moments del cent per cent d’ocupació. Per l’alcalde, Josep Monreal, és la "recompensa" per l’aposta dels serveis públics i privats pel turisme familiar.

Satisfacció

Malgrat un inici de temporada incert, els empresaris del municipi han mostrat ara la seva satisfacció per com s’està desenvolupat l’arribada de turistes durant aquest mes d’agost. Malgrat aquesta dada positiva, el col·lectiu empresarial ha notat un cert descens en el consum que fan els turistes, perquè enguany "no fan tanta despesa com en anys anteriors", apunten.

Turisme Familiar

Segons es desprèn de les estadístiques, la majoria dels visitants que s’allotgen aquest mes a Santa Susanna són de nacionalitat espanyola, francesa i holandesa. Pel que fa a l’edat dels turistes, el municipi ha notat un increment del turisme familiar, que actualment troben al municipi molts serveis adreçats als infants, com el Mini Beach Club i un ampli programa d’animació per als petits. A més, els establiments hotelers que compten amb la Marca de Turisme Familiar també ofereixen zona de jocs infantils amb monitors, servei de cangurs amb idiomes, pitets, trones i polseres identificatives, "fet que dóna molta seguretat i tranquil·litat als pares", asseguren. Per la seva banda, l’alcalde de Santa Susanna, Josep Monreal (CiU), ha dit que "Hem fet una important aposta pel turisme familiar, amb l’adaptació dels serveis tant públics com privats, i ara ja hem obtingut la recompensa".

SICTED

D’altra banda, com a conseqüència de la plena ocupació, aquest estiu les platges de Santa Susanna estan plenes a vessar i les activitats aquàtiques de la base nàutica estan molt sol·licitades. Cal recordar que, precisament, l’Estació Nàutica i la platja de Llevant han rebut aquest any el distintiu SICTED, que reconeix la qualitat del servei i la seva gestió.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris