divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Els joves socialistes maresmencs volen dedicar noms de carrers a la Segona República

segona_republica_280x87.jpgLa Joventut Socialista de Catalunya (JSC) al Maresme presentarà una proposta de resolució als plens de diversos ajuntaments maresmencs per commemorar la proclamació de la Segona República Espanyola, ara fa 78 anys.

La Joventut Socialista de Catalunya (JSC) al Maresme presentarà una proposta de resolució als plens de diversos ajuntaments maresmencs per commemorar la proclamació de la Segona República Espanyola, ara fa 78 anys.

Nom d’un carrer

Dins d’aquesta proposta, els joves socialistes demanen als consistoris del Maresme que dediquin el nom d’un carrer a la Segona República, "com a reconeixement per tots aquells ciutadans i ciutadanes que van lluitar per la llibertat, la justícia i la igualtat, i que van voler canviar la societat per transformar-la en una de més justa", manifesten.

Proposta

La Primera Secretària de la JSC Maresme, Ana M. Barrera, ha manifestat que "la proposta s’ha fet arribar als diversos grups municipals socialistes d’arreu del Maresme, amb la voluntat de que assoleixi el màxim de consens i pugui ser aprovada pel màxim nombre d’ajuntaments".

Commemoració

El darrer 14 d’abril es va commemorar l’aniversari de la proclamació de la Segona República Espanyola, que va iniciar-se l’any 1931 i va finalitzar amb l’alçament militar que va fer esclatar, l’any 1936, la Guerra Civil Espanyola.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris