dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Els Maulets reivindiquen com a casal popular un immoble abandonat al centre de Mataró

les_vinyes_280x87.jpgLes assemblees de Maulets del Maresme han reivindicat en un comunicat el que consideren "l’alliberament" d’un espai abandonat des de fa més de 20 anys al centre de Mataró, perquè esdevingui un casal "autogestionat pel jovent".

les_vinyes_800x600.jpgLes assemblees de Maulets del Maresme han reivindicat en un comunicat el que consideren "l’alliberament" d’un espai abandonat des de fa més de 20 anys al centre de Mataró, perquè esdevingui un casal "autogestionat pel jovent".

Festa Major

Segons les informacions que han arribat a la nostra redacció, un grup de joves van ocupar aquest espai el passat dilluns, 27 de juliol, coincidint amb la Festa Major de Mataró.

Les Vinyes

Després de fer la primera assemblea de l’espai, els Maulets han acordat anomenar-lo Casal Popular "Les Vinyes". "El motiu del nom és per recordar que els terrenys pròxims a l’edifici eren destinats al conreu de la vinya", asseguren en un comunicat.

La casa

Aquest edifici, situat al numero 42 del carrer d’Argentona, és una casa que compta amb 200 metres quadrats i té un cós amb dues plantes i terrat, una eixida i un cobert de 2 plantes.

Acta

D’altra banda, la Policia Municipal i els Mossos d’Esquadra, acompanyats del propietari de l’immoble, ja han passat per la casa per aixecar acta.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris