divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Els Mossos busquen el cos d’una noia romanesa presumptament assassinada a Pineda de Mar

pineda_de_mar_280x87_02.jpgSegons informa avui El Punt, els Mossos d’Esquadra han iniciat una investigació per trobar una noia romanesa desapareguda la setmana passada, que presumptament hauria estat assassinada a Pineda de Mar per la seva parella.

pineda_de_mar_580x180_02.jpgSegons informa avui El Punt, els Mossos d’Esquadra han iniciat una investigació per trobar una noia romanesa desapareguda la setmana passada, que presumptament hauria estat assassinada a Pineda de Mar per la seva parella.

Autor confés

L’autor confés, un home de la mateixa nacionalitat, ha estat detingut al seu país i ja hauria confessat el crim. Segons aquesta informació, l’home hauria explicat als agents que havia apunyalat la noia al seu pis del carrer Santiago Rusiñol de Pineda i que posteriorment s’hauria desfet del cos llençant-lo en un contenidor proper al seu domicili.

Incineradora de Mataró

De moment, el cos de la víctima no ha aparegut i, ara, els agents estan buscant entre la brossa de la comarca acumulada a la incineradora de Mataró, que va rebre l’ordre de no cremar la provinent de Pineda. D’altra banda, els Mossos també han localitzat restes de sang a l’edifici del carrer Santiago Rusiñol i als contenidors del carrer Colom, actualment comissats per la investigació.

Desaparició

La jove romanesa, de 20 anys, vivia des de feia un any i mig amb la seva família a Santa Susanna i mantenia una relació sentimental amb el detingut que compartia pis amb altres companys a l’edifici on hi ha situada l’oficina de Correus, al carrer Santiago Rusiñol de Pineda. Els pares de la noia van denunciar la desaparició de la noia la setmana passada.

per Redacció | Foto: Google Maps | Vídeo: Malgrat Confidencial 

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris