divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Els municipis celebren els 30 anys d’ajuntaments democràtics

salo_de_cent_280x87.jpgEl municipalisme català celebra aquest dijous 16 d’abril, a les 6 de la tarda, un acte de commemoració del 30è aniversari de la constitució dels ajuntaments democràtics. L’acte tindrà lloc al Saló de Cent de Barcelona.

El municipalisme català celebra aquest dijous 16 d’abril, a les 6 de la tarda, un acte de commemoració del 30è aniversari de la constitució dels ajuntaments democràtics. L’acte tindrà lloc al Saló de Cent de Barcelona.

Assistència

L’acte institucional, que reunirà tant alcaldes actuals com ex alcaldes de l’any 1979, comptarà amb la presència del president de la Generalitat de Catalunya, José Montilla. També hi assistiran els presidents de l’FMC i l’ACM, Manuel Bustos i Salvador Esteve; l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu; el president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach; el president de la Diputació de Barcelona, Antoni Fogué; els alcaldes de Girona, Lleida i Tarragona, així com una àmplia representació del món local, de la política i del govern de la Generalitat de Catalunya, amb més de 300 confirmacions.

Organització

La celebració ha estat organitzada conjuntament per la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) i l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM), amb el suport de la Diputació de Barcelona i de l’Ajuntament de Barcelona.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Xavier Caballé

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris