dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Els pagesos de Malgrat fan tasques de vigilància per aturar l’increment de robatoris

tractor_280x87.jpgEls pagesos de la zona agrícola del Pla de Grau de Malgrat de Mar han posat en marxa aquesta setmana un dispositiu de vigilància als seus camps, degut a l’augment de robatoris que estan patint darrerament.

Els pagesos de la zona agrícola del Pla de Grau de Malgrat de Mar han posat en marxa aquesta setmana un dispositiu de vigilància als seus camps, degut a l’augment de robatoris que estan patint darrerament.

Robatoris

Segons informa Malgrat Confidencial, el darrer cas conegut es va produir la nit de dimecres passat quan uns lladres van buidar per complert la barraca d’un pagès, situada al costat de La Tordera, i també es van endur el tractor i el motocultor.

Coordinació

Tot i que els pagesos segueixen reclamant més vigilància policial, de moment han decidit posar en marxa el seu propi dispositiu de vigilància; això sí, en coordinació amb la Policia Local de Malgrat que segons els propis pagesos els ha assegurat que incrementarà les rondes nocturnes.

Reunions

Per altra banda, el col·lectiu també ha demanat reunir-se amb els alcaldes dels municipis afectats per trobar mesures que serveixin per aturar els robatoris que en els darrers mesos s’han vist incrementats considerablement.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris