dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Els Pirates fan el seu darrer desembarcament a Pineda de Mar

platges_280x87_03.jpgL’escenari principal de la Festa Major de Pineda de Mar, a la Plaça Espanya, acull avui divendres, a les 6 de la tarda, la darrera representació teatral del conte "Els Pirates de la platja". L’espectacle ha visitat 18 municipis costaners de la província de Barcelona.

els_pirates_foto_diba.cat.jpgL’escenari principal de la Festa Major de Pineda de Mar, a la Plaça Espanya, acull avui divendres, a les 6 de la tarda, la darrera representació teatral del conte "Els Pirates de la platja". L’espectacle ha visitat 18 municipis costaners de la província de Barcelona.

Riscos a la platja

Aquest conte, editat per l’Àrea de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona, s’adreça als infants de 6 a 10 anys amb l’objectiu que coneguin, de manera lúdica, els riscos que hi ha a la platja i els aprenguin a minimitzar: des de com evitar la picada de meduses fins a les deshidratacions, passant per la necessitat de protegir-se del sol o conèixer l’estat de la mar pel color de les banderes. La publicació, de la que s’han editat 10.000 exemplars, s’acompanya d’un CD que conté la versió en àudio i una cançó relacionada.

18 municipis

Aquest espectacle infantil es va presentar per primera vegada el passat 11 de juliol a Premià de Mar i ha recorregut 18 de les principals localitats costaneres de la província de Barcelona fins a la seva cloenda, avui divendres, emmarcat en la celebració de la Festa Major de Pineda.

per Redacció | Foto: diba.cat

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris