diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Els regidors d’ERC de Malgrat se senten “menystinguts” per la Generalitat i pel govern municipal

are_malgrat_280x87_02.jpgERC de Malgrat de Mar ha denunciat en un comunicat, "la manca de consens i el poc interès per reduir l’edificabilitat de l’ARE" al municipi. Segons Esquerra, la Generalitat no ha donat cap resposta oficial a les al·legacions que van presentar.

ERC de Malgrat de Mar ha denunciat en un comunicat, "la manca de consens i el poc interès per reduir l’edificabilitat de l’ARE" al municipi. Segons Esquerra, la Generalitat no ha donat cap resposta oficial a les al·legacions que van presentar.

Aprovació

En el cas de Malgrat de Mar, el conseller de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya, Joaquim Nadal, va aprovar el passat 13 de març la construcció de 525 habitatges a la zona del carrer Escultor Clarà, 249 lliures i 276 protegits.

Al·legacions

Amb anterioritat, ERC de Malgrat va presentar al·legacions, proposant la reducció de la densitat edificatòria inicial, i demanant que es destinés l’increment de terreny públic cedit a la construcció d’un centre de dia per a gent gran.

"Menystinguts"

Els republicans es lamenten que, tot i que les normatives de les ARE remarquen que han estat consensuades amb els Ajuntaments, a Malgrat de Mar "els grups de l’oposició no se’ls ha tingut en compte en cap cas" i que, fins i tot, "ERC s’ha hagut d’assabentar per la premsa". També afegeixen que com a regidors de Malgrat se senten "menystinguts" pel Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya, així com per l’equip de govern de l’Ajuntament de Malgrat (PSC i PP).

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris