dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Els socialistes d’Arenys de Munt seguiran formant part del govern municipal

ajuntament_arenys_de_munt_280x87.jpgDesprés de setmanes d’incertesa, el PSC d’Arenys de Munt ha decidit en assemblea local continuar formant part del govern municipal.

Després de setmanes d’incertesa, el PSC d’Arenys de Munt ha decidit en assemblea local continuar formant part del govern municipal.

Decisió

Ara, segons informa l’ACN, el PSC transmetrà aquesta decisió als socis de CiU i Arenys de Munt 2000 (AM2000), en la reunió de revisió del pacte de govern convocada per al proper dimecres.

carles_mora_.jpgConsulta i moció

Les relacions entre els socis de govern municipal, "incòmodes" per als membres socialistes, es van agreujar arran la celebració de la consulta independentista del passat 13 de setembre i es van tensar encara més quan, en el darrer ple municipal, el PSC va presentar de manera unilateral una moció perquè el govern encarregués una auditoria de les finances municipals. L’ACN ha avançat que, per la seva banda, l’alcalde d’Arenys de Munt, Carles Mora (AM2000), exigirà "fidelitat" al PSC perquè pugui continuar en el govern municipal.

Notícies relacionades:

El PSC d’Arenys de Munt reclama una auditoria per saber la situació "real" del consistori 

El Govern municipal d’Arenys de Munt es podria trencar després de la consulta independentista

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris