dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Els socialistes de les 3 Viles critiquen la reacció dels alcaldes sobre el Pla Territorial

ajuntament_llavaneres_280x87.jpgEl PSC de les 3 Viles ha recriminat als alcaldes de CiU de Llavaneres, Sant Vicenç i Caldes perquè consideren que han donat informació "parcial i interessada" en contra del Pla Territorial Metropolità.

El PSC de les 3 Viles ha recriminat als alcaldes de CiU de Llavaneres, Sant Vicenç i Caldes perquè consideren que han donat informació "parcial i interessada" en contra del Pla Territorial Metropolità.

Al·legacions

Cal recordar que el passat 27 de juliol, en roda de premsa, els tres alcaldes van denunciar que les seves poblacions reben un tracte "injust i discriminatori", en el marc de l’aprovació inicial del Pla Territorial Parcial de la Regió Metropolitana de Barcelona, i van anunciar la presentació d’al·legacions conjuntes.

Competències

Ara, els socialistes denuncien que el contingut de les al·legacions presentades per aquests Ajuntaments – tots ells governats per CiU – contenien propostes que no són competència del Pla Territorial Metropolità, perquè "no és competència d’aquest Pla treballar a menor escala i integrar les diferents possibilitats tècniques i de gestió", asseguren. Pels socialistes, el Pla és un document de directrius generals en l’àmbit de les infraestructures, que "posa les bases per a treballar en un futur, plantejant propostes per a la millora de la mobilitat de la comarca i per a recuperar la façana litoral, tot reconvertint l’actual N-II en una via urbana".

Crítiques

Finalment, els socialistes de les 3 Viles s’han mostrat molt crítics per les declaracions de l’Alcalde de Llavaneres, Bernat Graupera (CiU), on criticava el PSC per no sumar-se a la presentació d’al·legacions, i afegeixen que "és precisament perquè el més important són els interessos del poble, que els socialistes de Llavaneres no ens podem sumar a una acció que es fonamenta en falsedats i en omissió d’informació". A més, consideren que les paraules de l’alcalde són "malintencionades", "perquè no només el PSC de Llavaneres no ha signat les al·legacions", tot recordant que "tampoc ho han signat els socialistes de Sant Vicenç, els socialistes de Caldes, la plataforma ANEM, PP i ERC de Sant Vicenç", conclouen.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris