dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Els socialistes maresmencs es reuneixen per homenatjar els 30 anys d’ajuntaments democràtics

socialistes_maresmecs_280x87.jpgEl PSC del Maresme va celebrar divendres passat l’homenatge als 30 anys d’ajuntaments democràtics. L’acte, celebrat a Canet de Mar, va reunir més de 200 militants i simpatitzants de la comarca i també va servir per donar suport als seus companys d’Arenys de Munt.

socialistes_maresmencs_800x600.jpgEl PSC del Maresme va celebrar divendres passat l’homenatge als 30 anys d’ajuntaments democràtics. L’acte, celebrat a Canet de Mar, va reunir més de 200 militants i simpatitzants de la comarca i també va servir per donar suport als seus companys d’Arenys de Munt.

"Pal de paller"

Durant la trobada, el Primer Secretari de la Federació del Maresme, Santi Fontbona, va dir que "el PSC ha estat el pal de paller del municipalisme català". Segons Fontbona, "els exemples estan clars en totes aquelles poblacions on el PSC ha governat", va comentar referint-se als serveis a les persones, infrastructures, ajudes socials, equipaments culturals i esportius, entre d’altres.

Arenys de Munt

També, durant l’acte, els socialistes del Maresme van voler donar suport als seus companys d’Arenys de Munt que, a l’entorn de la recent consulta independentista, han rebut amenaces per part de "radicals, que emparats dins l’anonimat, volen imposar la seva voluntat", van dir. En aquesta trobada, també hi van intervenir alcaldes i caps de llista de la comarca que, en el seu conjunt, van expressar el treball realitzat durant aquests anys d’ajuntaments democràtics, destacant les "polítiques d’esquerres" en la tasca política municipal.

Rangel

Per la seva banda, el Secretari de Relacions Institucionals del PSC i alcalde de Caldes d’Estrac durant 22 anys, Joan Rangel, va fer la cloenda de l’acte on va destacar que "la primera necessitat per part de la població és superar la crisi, que és el que actualment pateixen moltes persones, incidint que tot el treball i tots els nostres esforços han d’anar encaminats en aquest sentit", va concloure.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris