dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Els socialistes mataronins trien la diputada Consol Prados com a nova presidenta

consol_prados_psc_280x87.jpgL’Assemblea del PSC de Mataró va nomenar dilluns passat la diputada Consol Prados com a presidenta dels socialistes mataronins. Segons el primer secretari del PSC Mataró, Ramon Bassas, aquesta presidència "no serà honorífica o testimonial".

consol_prados__.jpgL’Assemblea del PSC de Mataró va nomenar dilluns passat la diputada Consol Prados com a presidenta dels socialistes mataronins. Segons el primer secretari del PSC Mataró, Ramon Bassas, aquesta presidència "no serà honorífica o testimonial".

Assemblea

L’Assemblea va nomenar Prados a proposta de la Comissió Executiva del partit, amb 46 vots favorables i 6 abstencions. Segons Bassas "ara més que mai, cal treballar des del carrer per donar resposta als problemes dels barris". El primer secretari del partit, després de fer un repàs de la feina feta, un any després del Congrés dels socialistes mataronins, també va parlar sobre alguns temes de l’actualitat demanant "parar les manipulacions que en fan altres, com s’està fent al Palau amb l’únic objectiu de crear un clima asfixiant", va manifestar. També va ser molt crític amb alguns partits polítics com el PP, dient que "no es dediquen pas a crear solucions, sinó a generar més problemes o a treure’n profit de situacions molt complicades sobre les que el govern de la ciutat ja s’està treballant".

Prados

Finalment, en relació a la nova presidència de Consol Prados, Bassas va dir que "no serà una presidència honorífica o testimonial" i va afegir que "la seva presidència és per fer feina, feina concreta, per resoldre problemes, per sumar idees i persones i en definitiva per que sigui un element més per aportar propostes a la ciutat". "Una presidència amb pes polític", va concloure. La nova presidenta local del PSC substitueix Remigi Herrero, que va renunciar al seu càrrec el passat mes de juliol.

per Redacció

Els socialistes mataronins trien la diputada Consol Prados com a nova presidenta

L’Assemblea del PSC de Mataró va nomenar dilluns passat la diputada Consol Prados com a presidenta dels socialistes mataronins. Segons el primer secretari del PSC Mataró, Ramon Bassas, aquesta presidència "no serà honorífica o testimonial".

(més…)

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris