dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Els tres municipis de la Vallalta també s’uneixen virtualment en un nou espai web

web_vallalta_280x87.jpgEls ajuntaments de Sant Pol de Mar, Sant Cebrià i Sant Iscle han creat un nou web que inclou informació, serveis i rutes culturals dels tres municipis de la Vallalta.

nou_web_vallalta_800x600.jpgEls ajuntaments de Sant Pol de Mar, Sant Cebrià i Sant Iscle han creat un nou web que inclou informació, serveis i rutes culturals dels tres municipis de la Vallalta.

Rutes de la Vallalta

La principal novetat d’aquest nou portal és l’espai de rutes, on es poden trobar diferents rutes per recórrer la Vallalta en bicicleta o a peu, amb informació detallada sobre la distància, el desnivell o la dificultat. Aquestes rutes es poden consultar on-line i també es poden descarregar en format GPX per tal de seguir-les amb un dispositiu GPS.

Contes i llegendes

Un altre dels apartats destacats és el que inclou els tres contes amb llegendes de la Vallalta que es van presentar recentment dintre de la col·lecció "Una rierada de contes". Entre d’altres, els usuaris poden trobar "Dones d’aigua", "La serp de Can Coris" i "Sant Pol la manta", que poden consultar on-line o descarregar en format PDF.

Agenda Cultural

A més, el web també inclou l’agenda cultural, un plànol interactiu on consultar els punts d’interès i equipaments dels tres municipis, i altres informacions d’interès, com els serveis que ofereixen conjuntament: servei de bus, l’escola de música o la revista, i activitats que organitzen plegats: Fira de la maduixa, Primavera de les arts, etc.

Dispositius mòbils

També existeix una versió del web desenvolupada específicament per a dispositius mòbils, una versió que implementa un disseny simple i net on els continguts passen per davant del disseny.

Pla d’Acció

El nou web, desenvolupat dins el Pla d’Acció Cultural de la Vallalta, compta també amb el suport de la Diputació de Barcelona, el Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya i Acesa.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris