diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Els veïns de Cirera de Mataró protesten per la degradació dels solars de l’entorn d’Abanderado

veins_cirera_mataro_280x87.jpgL’Associació de veïns de Cirera ha protestat rotundament pels "problemes de rates, serps i brutícia de tot tipus als solars de l’entorn d’Abanderado".

L’Associació de veïns de Cirera ha protestat rotundament pels "problemes de rates, serps i brutícia de tot tipus als solars de l’entorn d’Abanderado".

Assemblea

En aquest sentit, el passat 3 de desembre l’Associació va celebrar una assemblea amb una setantena de veïns i veïnes de la zona afectada per tractar sobre els problemes ocasionats per la degradació d’aquests solars de propietat privada.

Acords

Segons informen en un comunicat de premsa els membres de l’entitat mataronia, que van valorar ‘molt positivament’ la trobada, l’assemblea va concloure amb una sèrie d’acords. El primer, "manifestar una protesta rotunda a l’administració municipal per l’abandonament, la inoperància i la desídia dels responsables municipals davant uns problemes importants", apunten. Segons l’Associació, les rates arriben a entrar als habitatges d’alguns veïns i veïnes del barri. A més dels habitatges, a la zona hi ha serveis importants de ciutat com un Casal de la Gent Gran, una escola bressol, un futur CEIP, un centre de salut i un tanatori.

Accions

Per altra banda, l’associació de veïns de Cirera s’adreçarà a la resta d’entitats i serveis afectats – Casal de la Gent Gran de Cirera, CAP de Cirera-Molins, Escola Bressol La Riereta i CEIP Marta Mata – "per dur a terme accions conjuntes per solucionar aquest problema", afegeixen. Per últim, l’associació ha informat també que proposarà en aquesta taula d’entitats dur a terme les accions plantejades a l’assemblea, com ara, "recollida de signatures, presència al Ple Municipal, manifestacions" i, fins i tot, "portar les rates a l’Ajuntament", conclouen en el seu comunicat.

per Redacció | Foto: Google Maps

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris