diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Els veïns i veïnes d’Alella participen en la redacció del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal

participacio_poum_alella_280x87.jpgUna cinquantena de persones van assistir dimecres passat a la primera jornada de participació del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM), a Can Lleonart d’Alella, per recollir propostes sobre temes de mobilitat, infrastructures i transport.

Una cinquantena de persones van assistir dimecres passat a la primera jornada de participació del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM), a Can Lleonart d’Alella, per recollir propostes sobre temes de mobilitat, infrastructures i transport.

Grups de treball

Es tracta, per tant, de la primera de les tres jornades temàtiques del programa participatiu per a redactar el POUM alellenc.

Informació

A la sessió, l’alcalde d’Alella, Andreu Francisco (ERC-La Garnatxa), va informar els assistents del procés de redacció i aprovació del POUM, i el responsable tècnic dels treballs va fer exposar les línies principals en aquestes tres matèries que recull l’Avanç de POUM aprovat pel Ple de l’Ajuntament el passat 26 de novembre.

Grups de treball

Acte seguit, els assistents es van dividir en tres grups de treballs, dinamitzats  per especialistes en participació ciutadana, i van fer les seves propostes en les temàtiques tractades. A més, els assistents van comptar amb la presència de personal dels serveis tècnics municipals per resoldre dubtes i fer aclariments. Al final de la sessió es van posar en comú totes les propostes presentades i es van votar i prioritzar.

Properes jornades

La segona trobada del procés participatiu per a la redacció del POUM serà demà dimecres 16 de desembre, a les 20.30 h., en aquest cas en relació al sòl urbà, sòl urbanitzable, habitatge i activitat econòmica. La tercera Jornada de participació ‘Espais lliures, espais agrícoles i forestals i equipaments’ tindrà lloc dilluns, 21 de desembre, a les 20.30 h, també a Can Lleonart.

per Redacció | Foto: Aj.Alella

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris