dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Els veïns i veïnes de Vilassar de Mar podran batejar nou espais públics del municipi

ajuntament_vilassar_de_mar_280x87.jpgL’Ajuntament de Vilassar de Mar ha obert un període de participació ciutadana per tal que els veïns i veïnes puguin proposar noms per a nou espais públics del municipi.

L’Ajuntament de Vilassar de Mar ha obert un període de participació ciutadana per tal que els veïns i veïnes puguin proposar noms per a nou espais públics del municipi.

Propostes

Aquesta iniciativa, que va ser aprovada per unanimitat de tots els grups municipals al Ple del 16 de juliol, ha obert paral·lelament l’expedient per posar nom a aquests espais públics del poble – un procés que a Vilassar de Mar es fa seguint el reglament d’honors, reconeixements i distincions aprovat el 2006 – i, alhora, el procés de participació ciutadana.

Assessorament

Així, totes les persones del municipi que vulguin participar-hi ho poden fer durant els mesos d’agost i setembre, a través d’instància o mitjançant el correu electrònic del consistori. Malgrat la consulta popular, l’Ajuntament també rebrà l’assessorament d’especialistes i d’historiadors locals.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris