dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Els voluntaris de Protecció Civil de Palafolls realitzen 250 hores de vigilància de la zona forestal

palafolls_servei_comprovaci_diposits_280x87.jpgEls voluntaris del cos de protecció civil de Palafolls han realitzat més de 250 hores destinades a la vigilància i protecció de la zona forestal i urbanitzacions del municipi de Palafolls per l’alt risc d’incendi d’aquest estiu.

xerrada_palafolls_800x600.jpgEls voluntaris del cos de protecció civil de Palafolls han realitzat més de 250 hores destinades a la vigilància i protecció de la zona forestal i urbanitzacions del municipi de Palafolls per l’alt risc d’incendi d’aquest estiu.

Actuacions

A més, com a resultat d’aquesta actuació s’han denunciat 5 abocaments incontrolats i 7 vehicles abandonats a la via pública. També s’han controlat, amb informes diaris, l’estat de les basses d’aigua dels bombers i els dels diferents hidrants del municipi. El cos de voluntaris ha donat compte dels camins que es trobaven en mal estat i ha comprovat els vials d’escapada de les urbanitzacions en cas d’incendi forestal, ha donat suport a la policia local en alguns accidents de trànsit i s’han encarregat de comprovar la franja de seguretat de les urbanitzacions i de la xarxa elèctrica.

Xerrada

D’altra banda, els veïns de la urbanització de Ciutat Jardí de Palafolls van assistir el passat 8 d’agost a una xerrada informativa, on se’ls va assessorar de com han d’actuar en cas d’incendi forestal.

Notícies relacionades: Palafolls reforça la vigilància forestal per l’alt risc d’incendis 

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris