divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Enderrocaran l’antic institut de Llavaneres pel mal estat de l’edifici

antic_institut_llavaneres_280x87.jpgL’Ajuntament de Llavaneres ha informat aquesta setmana que està en tràmit la llicència d’enderroc de l’edifici de l’antic institut de Llavaneres que actualment es troba molt deteriorat.

L’Ajuntament de Llavaneres ha informat aquesta setmana que està en tràmit la llicència d’enderroc de l’edifici de l’antic institut de Llavaneres que actualment es troba molt deteriorat.

Requeriment

la Regidoria d’Urbanisme va fer un requeriment a l’empresa propietària del solar, situat al passatge de les Alzines del municipi, perquè tirés a terra l’immoble alliberant així aquest espai. L’empresa va presentar la sol·licitud de llicència per enderrocar l’antic institut el passat 3 d’abril i l’obra es podrà executar tan bon punt es tramiti el permís. L’antic institut va quedar en desús amb l’obertura del nou centre de secundària que es va obrir el curs 2005-2006, a tocar de la masia de Can Caralt.

Frontó

Un cop s’enderroqui l’antic edifici, el consistori té intenció de recuperar l’antic frontó adjacent que actualment està en desús però que anys enrere era un lloc de trobada i de pràctica esportiva molt transitat. Ara, l’Ajuntament pretén recuperar-lo i tornar-lo a obrir al públic.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris