dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Ensurt a la N-II

accident_n-ii_280x87.jpgUn vehicle ha xocat aquesta tarda contra una tanca metàl·lica que separa la carretera nacional II amb una vorera de vianants de Calella, sense produir cap ferit.

accident_n-ii_calella_14-07-2009_02_800x600.jpgUn vehicle ha xocat aquesta tarda contra una tanca metàl·lica que separa la carretera nacional II amb una vorera de vianants de Calella, sense produir cap ferit.

Accident

L’accident, que ha tingut lloc als volts de dos quarts de quatre de la tarda, en una zona molt propera a l’entrada al Parc Dalmau de Calella, s’ha produït quan un cotxe, que anava per la N-II en direcció a Sant Pol, ha impactat contra aquesta tanca de protecció, quedant retingut en la mateixa. Segons alguns testimonis, el vehicle era conduït per una dona d’uns 78 anys que hauria perdut el coneixement mentre conduïa.

Hora punta

Es dóna el cas, que a l’hora en què s’ha produït l’accident hi ha força trànsit de vianants per aquesta vorera en coincidir amb l’horari d’entrada de dos casals d’estiu molt propers. D’altra banda, la conductora del vehicle, en aparent bon estat, ha estat inicialment atesa pels serveis sanitaris i, posteriorment, l’han traslladat en ambulància a l’hospital per sotmetre’s a un examen mèdic.

per Redacció | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris