dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Entitats d’Argentona preparen una consulta popular com la d’Arenys de Munt

arenys_de_munt_280x87_02.jpgDesprés de la consulta independentista d’Arenys de Munt, algunes entitats argentonines han convocat una reunió per aquest dijous 17 de setembre, al Saló de Pedra d’Argentona, per preparar una possible consulta per la independència.

Després de la consulta independentista d’Arenys de Munt, algunes entitats argentonines han convocat una reunió per aquest dijous 17 de setembre, al Saló de Pedra d’Argentona, per preparar una possible consulta per la independència. 

Trobada

En aquest sentit, el Centre d’Estudis Argentonins, Societat Civil d’Argentona i Natura, han convidat a "totes les entitats registrades al municipi i, també, als argentonins i argentonines, a què assisteixin a aquesta primera Trobada" que tindrà lloc a partir de les 8 del vespre.

Consulta

Segons les entitats convocants, l’objectiu és "copsar el suport de les diferents Entitats a la proposta i, donat el cas, la creació d’una Plataforma o Coordinadora que organitzaria aquesta consulta" a la vila. Cal recordar que el Ple de l’Ajuntament d’Argentona del passat 4 de setembre va aprovar una moció de l’Entesa per Argentona que, per una banda, donava suport a la consulta d’Arenys de Munt i, per l’altra, proposava a la societat civil argentonina endegar una consulta popular en el mateix sentit. La moció va rebre el suport d’Esquerra, l’Entesa, CiU i Tots per Argentona; el vot en contra del PP i d’Agrupació Argentona; i dues abstencions.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris