diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Enxampen quatre menors que causaven destrosses al mobiliari urbà de Calella

passeig_de_mar_de_calella_280x87.jpgLa Policia Local de Calella va enxampar la matinada del passat 24 de maig quatre menors que causaven destrosses al mobiliari urbà del municipi.

passeig_de_mar_de_calella_800x600.jpgLa Policia Local de Calella va enxampar la matinada del passat 24 de maig quatre menors que causaven destrosses al mobiliari urbà del municipi.

Matinada

Els fets van succeir als volts de dos quarts de tres de la matinada, quan la Policia Local va rebre una avís telefònic perquè un grup de joves estava causant destrosses al mobiliari urbà, al Passeig Manuel Puigvert de Calella.

Danys

Quan els agents es van apropar a la zona, en veure’ls, quatre joves que duien pals a les mans van arrencar a córrer saltant el pas a nivell en direcció al centre urbà de Calella. Finalment, els agents els van poder enxampar i identificar. La Policia Local també va comprovar els danys ocasionats: pals que delimiten el passeig marítim arrencats, alguns fanals del carrer Sant Josep trencats – presumptament amb els pals arrencats -, un monòlit destrossat i dos senyals verticals de circulació també arrencats.

Diligències

Segons informa el cos policial, els joves enxampats són quatre menors d’edat, tres dels quals veïns de Calella i un de Sant Cebrià de Vallalta, als quals se’ls va instruir diligències que van ser remeses a la Fiscalia de Menors.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Diari maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris