dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Enxampen tres menors que s’havien endut material de la deixalleria de Calella

eines_280x87.jpgLa policia local de Calella va enxampar la matinada de divendres passat tres menors que havien forçat la porta de la deixalleria municipal per endur-se’n estris i altres objectes.

La policia local de Calella va enxampar la matinada de divendres passat tres menors que havien forçat la porta de la deixalleria municipal per endur-se’n estris i altres objectes.

Presència policial

Els fets van succeir a les 2 de la matinada, quan una patrulla de la policia local es va topar amb els tres joves els quals, en veure la presència dels agents, es van escapolir.

Detenció

Immediatament, els agents els van poder enxampar i els van intervenir un seguit d’objectes com ara ganivets, tornavisos, palanques i altres estris que, segons informa la policia, podrien servir per perpetrar fets delictius.

Fiscalia de menors

Hores més tard, l’encarregat de la deixalleria municipal va denunciar el robatori dels objectes que portaven els joves detinguts i que, segons les comprovacions policials, aquests s’havien endut forçant la porta de les oficines. En tractar-se de menors d’edat, es van instruir les diligències corresponents a la fiscalia de menors.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris