diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

ERC rebutja l’augment del peatge a l’autopista C-32 anunciat pel Conseller Nadal

peatge_tordera_280x87.jpgEsquerra de Tordera rebutja l’augment d’un 30% del peatge a la C-32, a Sant Genís de Palafolls, en finalitzar les obres de prolongació d’aquesta autopista al pas per la Tordera, tal i com va anunciar recentment el Conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal.

Esquerra de Tordera rebutja l’augment d’un 30% del peatge a la C-32, a Sant Genís de Palafolls, en finalitzar les obres de prolongació d’aquesta autopista al pas per la Tordera, tal i com va anunciar recentment el Conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal.

Peatges

Segons els republicans, aquest augment "és inacceptable en tots els casos". Per Esquerra "l’ofec dels peatges al Maresme fa massa dècades que dura i la condemna permanent a què sotmet a la ciutadania de l’Alt Maresme, amb un peatge abusiu i una N-II inútil, no pot perllongar-se per més temps".

Acords

També, els membres d’ERC a Tordera consideren que aquest augment anunciat pel Conseller Nadal "és un incompliment dels acords assolits amb el territori per la prolongació de la C-32, és un fre a l’economia de la zona i va en contra dels acords de reducció de peatges subscrits al Consell Comarcal del Maresme i al Parlament de Catalunya", conclouen.

Notícies relacionades:

Endarrereixen dos anys més l’inici del desdoblament de la carretera N-II entre Tordera i Maçanet

Ens prenen el pèl amb el peatge de la C-32  

per Redacció

1 comentari per a “ERC rebutja l’augment del peatge a l’autopista C-32 anunciat pel Conseller Nadal”

  1. […] com per exemple actuacions que afectin als peatges d’Arenys i Palafolls, s’ha evitat un augment del 30% previst al peatge de Palafolls per quan la perllongació de la C-32 estigués finalitzada, la integració de l’Alt Maresme a la […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris