dimecres, 12 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

ERC vol que es pugui practicar el nudisme en una zona de la platja de Malgrat

platja_280x87_07.jpgEl grup d’ERC de Malgrat de Mar presentarà en el Ple del proper 6 d’agost la proposta d’habilitar una zona per a la pràctica del nudisme a la platja del municipi.

El grup d’ERC de Malgrat de Mar presentarà en el Ple del proper 6 d’agost la proposta d’habilitar una zona per a la pràctica del nudisme a la platja del municipi.

Gran platja

Segons els republicans, la platja de Malgrat té una extensió "considerable", més de 4,5 quilòmetres, "fet que atorga moltes possibilitats a l’hora d’establir diferents usos i activitats". ERC també argumenta que "Malgrat és un reconegut municipi turístic amb milers de visitants que gaudeixen de les seves platges" i afegeixen que, segons la legislació actual, "el nudisme no pot ser limitat, ni sancionat i molt menys prohibit", puntualitzen.

Ordenança

En aquest sentit, tenint en compte que l’ordenança de civisme i convivència ciutadana de Malgrat especifica que prohibeix "practicar nudisme integral fora de les zones autoritzades", el republicans consideren que nou mesos després de l’aprovació d’aquesta norma, "caldria habilitar ja aquestes ‘zones autoritzades’", conclouen.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris