dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Ernest Benach visita Les Santes de Mataró

ajuntament_de_mataro_280x87_06.jpgEl president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach, visita aquest dilluns la ciutat de Mataró en plena celebració de la Festa Major de Les Santes.

El president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach, visita aquest dilluns la ciutat de Mataró en plena celebració de la Festa Major de Les Santes.

Missa de glòria

Entre altres actes, Benach assistirà a la basílica de Santa Maria de Mataró, a la interpretació de la "Missa de glòria", peça musical que Mossèn Blanch va compondre el 1848. A la sortida de la basílica, la comitiva es dirigirà al balcó de l’ajuntament, on tindrà lloc la dormida dels Gegants de Mataró i la recepció a les comparses de la ciutat.

Festa Major

Aquests actes formen part de la Festa Major de les Santes que se celebra aquest dies a la capital del Maresme a l’entorn de la festivitat del 27 de juliol de Santa Juliana i Santa Semproniana, les santes patrones de la ciutat. Però abans, el president del Parlament haurà visitat el consistori mataroní, on el rebran l’alcalde, Joan Antoni Baron, la resta de l’equip de govern i diversos diputats i alcaldes de la zona.

per Redacció | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris