dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Escepticisme entre les comunitats de veïns afectades per la presumpta estafa de Finques Synera

finques_synera_280x87.jpgL’Ajuntament d’Arenys de Mar va convocar ahir dilluns als veïns afectats per la presumpta apropiació indeguda de fons econòmics de les comunitats per part de l’administrador de Finques Synera.

L’Ajuntament d’Arenys de Mar va convocar ahir dilluns als veïns afectats per la presumpta apropiació indeguda de fons econòmics de les comunitats per part de l’administrador de Finques Synera.

Orientació legal

El consistori arenyenc va organitzar, amb la participació de dos advocats especialitzats i un representant dels Mossos d’Esquadra, aquesta trobada informativa al Centre Cultural Calisay, presidida per l’alcalde d’Arenys de Mar, Ramon Vinyes, amb l’objectiu d’orientar legalment a les persones afectades per aquest afer.

Escepticisme

Majoritàriament, els veïns afectats van mostrar el seu escepticisme davant l’inici d’un procés judicial, doncs creuen que aquest perllongaria en el temps i temen no recuperar els fons econòmics desapareguts de les seves comunitats. Malgrat això, durant la reunió es va plantejar la possibilitat d’iniciar una acció legal col·lectiva entre tots els afectats. Les quantitats que presumptament han desaparegut en cadascuna de les comunitats oscil·larien entre els 1.000 euros fins als 20.000 euros, tot i que la xifra total, amb només una dotzena de denúncies presentades, encara no ha pogut ser avaluada amb exactitud.

Llibertat

Ahir dilluns, els Mossos d’Esquadra van prendre declaració a l’administrador de Finques Synera, Francesc Sánchez Panadés. Després de declarar, Sánchez, que es va presentar voluntàriament a la comissaria de Granollers, va quedar en llibertat a l’espera que el jutge encarregat del cas el citi a declarar.

per Redacció | Foto: Google Maps

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris