dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Esgotades les entrades del concert de Manu Chao al Cruïlla de Cultures de Mataró

manu_chao_280x87.jpgL’organització del Festival Cruïlla de Cultures ha informat avui que s’han esgotat totes les entrades per al concert que oferirà demà dissabte a Mataró el cantant Manu Chao & Radio Bemba.

manu_chao_foto_philippe_jimenez.jpgL’organització del Festival Cruïlla de Cultures ha informat avui que s’han esgotat totes les entrades per al concert que oferirà demà dissabte a Mataró el cantant Manu Chao & Radio Bemba.

Concert únic

Aquest concert és l’únic concert previst, fins avui, a Espanya dins la nova gira mundial del cantant francès.

Altres grups

El concert, que ha comptat amb la col·laboració de Caixa Laietana, tindrà lloc al nou Espai Arquera de Mataró i començarà a un quart de 10 del vespre amb l’actuació del grup Safaa 3Arepeye i continuarà  amb l’actuació, a dos quarts d’11 de D’Callaos. Manu Chao iniciarà la seva actuació a partir d’un quart d’1 i, finalment, el grup Lamatumbá posarà el punt i final a la nit, a partir de les 3 de la matinada.

Manu Chao

El nom de Manu Chao va revolucionar el món de la música a principis dels vuitanta amb Mano Negra, formació pionera del so mestís més enèrgic i directe. Aquell projecte va deixar una petjada enorme en el panorama musical, tant pel que fa a d’altres músics com entre el públic i la premsa. De fet, la feina de Mano Negra va perfilar el que ara es coneix com a mestissatge. La formació es va disoldre a meitat dels anys noranta i Manu Chao, després d’una breu etapa de descans, va iniciar la seva carrera solista amb "Clandestino" (Virgin, 1998), un treball que va suposar, novament, una petita revolució per a l’escena i l’impuls definitiu per obrir el ventall de possibilitats del mestissatge musical més popular. Deu anys més tard, Manu Chao segueix actiu i la seva entrega més recent ha estat "La Radiolina" (Because Music, 2007), gira amb la qual passarà aquest dissabte per Mataró. El disc compta amb importants col·laboracions i entre les cançons destacades hi ha temes com "La vida tómbola", música original de la pel·lícula d’Emir Kusturica sobre Maradona, o "Me llaman Calle", música de la banda sonora de la pel·lícula "Princesas".

per Redacció | Foto: Philippe Jimenez 

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris