dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Esquerra del Maresme celebra el seu congrés Comarcal i enceta la campanya ‘Esquerra Respon’

esquerra_280x87.jpgLa Sala Municipal d’Arenys de Munt acull el proper divendres, 27 de novembre, a partir de les 8 del vespre, la sessió ordinària del Congrés comarcal d’Esquerra. D’altra banda, els republicans han encetat la campanya "Un pas endavant, Esquerra respon".

La Sala Municipal d’Arenys de Munt acull el proper divendres, 27 de novembre, a partir de les 8 del vespre, la sessió ordinària del Congrés comarcal d’Esquerra. D’altra banda, els republicans han encetat la campanya "Un pas endavant, Esquerra respon".

Balanç i votacions

Durant la celebració del congrés comarcal, els republicans escolliran la nova Presidència, la direcció Permanent comarcal i triaran les conselleries Nacionals del Maresme. Prèviament a aquestes votacions, la Presidència Comarcal sortint, ocupada per l’alcalde d’Alella, Andreu Francisco, exposarà als participants un informe de la seva gestió i tot seguit es donarà a conèixer un informe econòmic. L’acte acabarà amb un torn de paraules de la militància.

"Un pas endavant, Esquerra respon"

D’altra banda, Esquerra Republicana de Catalunya escalfa motors per a la precampanya de les eleccions autonòmiques del 2011, amb la campanya "Un pas endavant, Esquerra respon". Segons els republicans "l’objectiu és aproximar-se a totes i cadascuna de les comarques dels Països Catalans i exposar la tasca de Govern en els tres anys que s’han complert de l’actual legislatura". La innovació de la campanya recau en el fet que el dirigent nacional respondrà directament les preguntes que se li facin des del públic.

Campanya al Maresme

El primer acte al Maresme d’aquesta campanya es va fer el passat 19 de novembre a Calella, on hi va assistir Eduard López, Vicesecretari general de Coordinació Interna i Acció Electoral. El proper acte serà una trobada a Malgrat de Mar amb la portaveu al Parlament, Anna Simó, el dia 26 de novembre i el dissabte 28 de novembre amb Joan Ridao, secretari general d’Esquerra a Mataró.

pere_aragones_.jpgPere Aragonès

Per la seva banda, el diputat comarcal d’Esquerra al Parlament de Catalunya, Pere Aragonès, ha anunciat que des de que el partit està al Govern de la Generalitat, el Maresme ha rebut 444 milions d’euros, "diners que s’han destinat a habitatge protegit, millores en el clavegueram i la distribució d’aigua i electricitat, a més de la construcció de noves escoles i centres sanitaris a la comarca". Aragonès ha posat èmfasi en el fet que "Esquerra ha influït en les polítiques de cohesió i equilibri territorial, sobretot aconseguint que cada cop més forces polítiques catalanes s’afegeixin a la idea de la formació republicana per tal d’eliminar els peatges de l’autopista i fomentar el transport públic, deixant de banda la construcció de carrils laterals a la C-32".

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris