dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Esteve Martínez, candidat a encapçalar la llista d’ICV a Mataró

esteve_martinez_280x87.jpgLa Comissió Executiva d’ICV de Mataró va aprovar dilluns passat la presentació d’Esteve Martínez com a candidat a cap de llista a les properes eleccions municipals del 2011. La candidatura de Martínez, l’única presentada, ha reunit 26 avals.

esteve_martinez_.jpgLa Comissió Executiva d’ICV de Mataró va aprovar dilluns passat la presentació d’Esteve Martínez com a candidat a cap de llista a les properes eleccions municipals del 2011. La candidatura de Martínez, l’única presentada, ha reunit 26 avals.

Avals

La xifra d’avals, segons fonts del partit, "dóna mostra de l’ampli recolzament que té el candidat dins de l’organització". Entre els avals en destaquen els de la Portaveu del Grup Municipal d’ICV-EUiA, Quiteria Guirao, de la regidora d’Educació, Conxita Calvo, del Diputat mataroní d’Iniciativa, Salvador Milà, o de membres de la direcció com Santi López, Romuald Grané, Jordi Merino, Juan de Haro, Anna Gómez o Carles Spà.

El projecte

Per la seva banda, el candidat ha expressat davant la direcció del partit que el seu és un "projecte col·lectiu, il·lusionant, i que pretén treballar per aglutinar les forces de l’esquerra transformadora i construir un model de ciutat basat en la justícia social i el compromís ambiental". En la seva presentació, Esteve Martínez ha fet especial èmfasi en la situació econòmica ‘crítica’ que travessa la ciutadania i ha situat les propostes econòmiques i les mesures socials com a ‘eix estratègic’ del seu programa. Martínez també ha manifestat la importància de "recordar, en tot moment, d’on venim, qui som i cap on anem, per a mantenir la coherència de les nostres idees i els valors que sempre ens ha fet enorgullir", ha conclòs.

Campanya interna

Ara, el nou candidat d’ICV haurà de superar un procés de campanya electoral interna de tres setmanes abans de la votació i proclamació definitiva el proper 14 de desembre.

El candidat

Esteve Martínez té 49 anys, està casat i té un fill i una filla. És administratiu de professió, empleat de Caixa Laietana des de l’any 1975. Actualment, a més, compagina la seva feina amb la llicenciatura d’Humanitats, que estudia a través de la UOC. Tot i que la seva trajectòria professional està lligada al món econòmic i, especialment, al sindicalisme, Martínez té a més tres grans passions a les que dedica el seu temps lliure: la ràdio, l’art i la seva família. A més de ser el Secretari d’Organització i candidat d’ICV Mataró, és també Secretari General de la secció sindical de CCOO a Caixa Laietana, Conseller Nacional d’ICV i acumula una extensa trajectòria sindical i política.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris