dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Estrena de NITSEstel, un nou programa de Ràdio Estel

radio_estel_280x87.jpgAvui dilluns, a les 20.30 h., arrenca NITSEstel, un nou programa informatiu que combina el debat, l’entrevista, la reflexió i la tertúlia, a la graella de Ràdio Estel.

Avui dilluns, a les 20.30 h., arrenca NITSEstel, un nou programa informatiu que combina el debat, l’entrevista, la reflexió i la tertúlia, a la graella de Ràdio Estel.

Col·laboracions

El nou espai radiofònic, que s’emetrà de dilluns a divendres, de 20.30 h. a 22.30 h., comptarà amb una sèrie de col·laboradors com l’editor de Diari Maresme, Albert Lladó, el filòsof Francesc Torralba, el president de Justícia i Pau, Arcadi Oliveres, el director de la Fundació Rafael Campalans, Albert Aixalà, l’ex corresponsal de TVE, Rosa María Calaf, la senadora de CiU Montserrat Candini, la diputada del PP Carina Mejías, diversos alcaldes de pobles i ciutats de Catalunya i Mercè Solé, membre del grup de cristians d’Inicativa per Catalunya Verds, entre d’altres.

Seccions

NITSEstel també consta de diverses seccions on es parlarà de literatura, de cinema, de poesia, de música i de fets quotidians que, en paraules de l’equip del programa, "ens interessen a tots".

Àrees temàtiques

En aquest sentit, com l’actualitat i les noves tendències socials es poden interpretar des de diverses perspectives, "NITSEstel abordarà al llarg de la setmana els fets quotidians des de la vessant dels valors, la solidaritat, la vocació o des de la mirada d’altres cultures", avancen els responsables del nou espai radiofònic.

Equip

L’equip del programa, que compta amb el suport dels Informatius ràdio Estel-ràdio Principat, està format per Emili Pacheco, Direcció i presentació; Mercè Raga, edició i presentació; Francesc Colomé i Mercè Raga, producció; i els tècnics, Jordi Carretero i Mario Ramírez.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris