dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Estrenen ‘musiquetes’, un nou espai web pensat tant per als més petits com per a pares i educadors

musiquetes_280x87.jpgmusiquetes.com és un espai web pensat per als més petits, on també pares i educadors poden fer activitats amb els menuts. Al web també s’hi poden trobar recursos per a l’educació i el lleure dels nens i les nenes.

musiquetes_.jpgmusiquetes.com és un espai web pensat per als més petits, on també pares i educadors poden fer activitats amb els menuts. Al web també s’hi poden trobar recursos per a l’educació i el lleure dels nens i les nenes.

Els Musiquetes

musiquetes.com ofereix jocs, cançons, contes i altres seccions adreçades als infants per a què es diverteixin mentre s’inicien a Internet i el món de les noves tecnologies. Un espai amenitzat de la mà dels Musiquetes, un grup de música format per diferents personatges de contes clàssics i populars.

Contes i cd’s

També hi ha seccions pensades per als adults, pares i educadors, com una agenda setmanal de les activitats i actes infantils més interessants d’arreu de Catalunya. A més, els responsables de ‘musiquetes’ també han editat una sèrie de cd’s que inclouen cançons tradicionals catalanes per als infants i un conte amb les aventures dels Musiquetes.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris