dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Èxit de la representació del musical “El País de mai més” a Pineda

el_pais_de_mai_mes_280x87_02.jpgL’Escola de Teatre Artur Iscla representa amb èxit l’obra musical "El País de mai més" a la sala gran del Centre Cultural i Recreatiu de Pineda. El proper cap de setmana es faran les dues darreres representacions.

el_pais_de_mai_mes_800x600_04.jpgL’Escola de Teatre Artur Iscla representa amb èxit l’obra musical "El País de mai més" a la sala gran del Centre Cultural i Recreatiu de Pineda. El proper cap de setmana es faran les dues darreres representacions.

Música en viu

Aquest musical, posat en escena per joves de l’escola d’entre 15 i 18 anys, compta amb una acurada escenografia i il·luminació, i es presenta amb música i veu en "rigorós" directe. Una banda de cinc músics, acompanya als més de 30 personatges que prenen part d’aquest muntatge musical.

El País de mai més

Es tracta d’una adaptació del "Peter Pan" escrit pel novel·lista i dramaturg escocès James Matthew Barrie. Aquesta popular obra parla d’un nen que no vol fer-se gran, d’un pirata malvat, d’una fada trapella, d’uns nens perduts, d’indis, sirenes… tots ells personatges que formen part de la imaginació col·lectiva dels nens i nenes del món.

Sense entreacte

el_pais_de_mai_mes_800x600_03.jpgLa representació té una durada aproximada de 75 minuts, sense entreactes, i compta amb la direcció musical d’Andrea Alcolea, la direcció Artística de Jordi Casals, la direcció coreogràfica de Meri Alarcón, la direcció escènica de Sandra Pérez i la producció a càrrec del Centre Cultural i Recreatiu de Pineda.

Darreres representacions

Les dues darreres representacions tindran lloc el proper dissabte, 25 de juliol, a les 7 de la tarda, i diumenge, 26 de juliol, a la mateixa hora. Per la reserva de localitats cal trucar al telèfon 937623323, a excepció del dia 25 que la funció es fa dins la programació del Rialles d’Estiu organitzat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Pineda.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris