dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Èxit de les 12 hores contra el racisme i la xenofòbia a Argentona

gent_unida_280x87_02.jpgEl Casal de Joves d’Argentona va acollir divendres passat la IXa edició de les 12 hores contra el racisme i la xenofòbia. L’edició d’enguany ha batut el rècord de recaptació destinada a dues ONG,s del municipi.

El Casal de Joves d’Argentona va acollir divendres passat la IXa edició de les 12 hores contra el racisme i la xenofòbia. L’edició d’enguany ha batut el rècord de recaptació destinada a dues ONG,s del municipi.

ONG argentonines

Les 12 hores contra el racisme i la xenofòbia està organitzada pel Casal de Joves amb el suport de la regidoria de Joventut. Enguany, s’han recaptat uns 5.000 euros que es destinaran a les ONG argentonines Cor d’Àfrica i Famílies sense fronteres per Haití.

Activitats

L’organització ha destacat l’afluència de públic, l’èxit de les actuacions, i la programació "variada i exigent", que ha dut a la Vila grups de renom com La Rumbé i Jaume Barri “Momen”, entre d’altres. L’edició d’enguany ha comptat també amb actuacions de circ, dansa, teatre, clowns, monòlegs, DJ i l’exposició fotogràfica "Better days are coming" (Vindran dies millors) de l’argentoní Marc Pérez.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris