dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Èxit de participació a les Jornades per la Pau, a Pineda de Mar

agenda_llatinoamericana_a_pineda_280x87.jpgLes Jornades per la Pau que s’han celebrat aquest cap de setmana a la Parròquia de Poblenou, a Pineda de Mar, han estat un èxit d’assistència i participació.

agenda_llatinoamericana_a_pineda_.jpgLes Jornades per la Pau que s’han celebrat aquest cap de setmana a la Parròquia de Poblenou, a Pineda de Mar, han estat un èxit d’assistència i participació.

Agenda

Divendres, la presentació de l’Agenda Llatinoamericana va anar a càrrec del coordinador de l’Agenda, Jordi Planas, que va explicar els continguts i els objectius d’aquesta agenda solidària i pedagògica, que aquest any està dedicada a l’ecologia amb l’objectiu de fer prendre consciència del canvi d’actitud que necessita la humanitat per poder salvar el planeta. En la presentació van intervenir diversos membres dels grups de la parròquia, que van comentar alguns dels articles que apareixen a l’agenda i que havien llegit prèviament.

Exposició

Alhora, es va inaugurar l’exposició dedicada a l’Agenda que es podrà visitar fins el proper dimecres, al matí, a l’Església. L’acte també va comptar amb l’assistència de la regidora de Ciutadania i Barris de l’Ajuntament de Pineda, Lídia Lluís.

Cine fòrum

Dissabte es va fer el cine fòrum, amb la pel·lícula ‘Tierra’, un recorregut pel món a través de les espècies i el seus hàbitats naturals. La pel·lícula té per objectiu també fer prendre consciència de la necessitat de preservar el Planeta.

Exhaurida

Durant el cap de setmana s’han exhaurit tots els exemplars de l’Agenda a la Parròquia de Poblenou i a partir de dimecres se’n podran adquirir de nou. L’Agenda Llatinoamenicana 2010 també es presenta a Calella dimecres vinent, amb una xerrada a càrrec del professor de la Universitat de Girona, Josep Maria Terricabras, al Casal de l’Amistat a 2/4 de 9 del vespre, en un acte organitzat per la Fundació Vivint i l’Ajuntament de Calella.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris