dimecres, 28 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Èxit del I Half Challenge Costa de Barcelona Maresme

challenge_280x87_05.jpgEl salmantí Clemente Alonso (4 h 01 m 49 s) i l’alemanya Katja Schumacher (4h 22 m 46 s) es van imposar al I Half Challenge Costa de Barcelona Maresme. El triatló internacional va comptar amb la participació de 2.100 atletes.

El salmantí Clemente Alonso (4 h 01 m 49 s) i l’alemanya Katja Schumacher (4h 22 m 46 s) es van imposar al I Half Challenge Costa de Barcelona Maresme. El triatló internacional va comptar amb la participació de 2.100 atletes.

Desqualificació

La primera atleta femenina en entrar a meta va ser Virginia Berasategui, finalment desqualificada pels jutges del triatló per anar a roda durant la prova ciclista, una acció no permesa pel reglament de la competició.

Emoció

Bona part del triatló va ser liderat pel manresà Xavier Llobet que va encapçalar la prova de natació i ciclisme, però finalment va ser superat a la mitja Marató. A partir d’aquí l’emoció esportiva la van posar Clemente Alonso i, el favorit, l’alemany Timo Bracht; un duel que finalment va guanyar l’atleta espanyol. La competició combinava 1,9 quilòmetres de natació, 90 en bicicleta i 21 a peu.

Èxit esportiu

El I Half Challenge Costa de Barcelona Maresme va esdevenir un èxit de participació que va convertir el Maresme en una festa esportiva. D’altra banda, una seixantena de persones es van concentrar al migdia a Premià de Mar per reclamar la gratuïtat de l’autopista del Maresme, així per a protestar per les "facilitats" que segons aquest col·lectiu va tenir la prova esportiva per tallar la carretera Nacional II. Durant la celebració de l’esdeveniment esportiu, l’autopista C-32 va ser gratuïta per als usuaris maresmencs gràcies a l’acord assolit pel Consell Comarcal i l’Ajuntament de Calella amb la concessionària ACESA.

per Redacció | Ramon Texidó | Vídeo: Diari maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris