dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Èxit del musical “Caixa de melodies” a Pineda de Mar

caixa_de_melodies_280x87.jpgEl cap de setmana del 7 i 8 de novembre es faran les dues darreres representacions del musical "Caixa de melodies", un espectacle produït conjuntament per l’escola Municipal de Música i l’Escola de Teatre Artur Iscla de Pineda. Diumenge passat, 25 d’octubre, el musical va esgotar totes les localitats del Centre.

caixa_de_melodies_700x1000.jpgEl cap de setmana del 7 i 8 de novembre es faran les dues darreres representacions del musical "Caixa de melodies", un espectacle produït conjuntament per l’escola Municipal de Música i l’Escola de Teatre Artur Iscla de Pineda. Diumenge passat, 25 d’octubre, el musical va esgotar totes les localitats del Centre.

Grans musicals

L’espectacle, que compta amb la participació de tres actors, una actriu, quatre cantants i vuit músics, és un viatge per la història del Centre i té com a banda sonora les melodies dels grans musicals: "West Side Story", "Els Miserables", "Mamma Mia!", "Evita", "Mary Poppins", o "El Mag d’Oz". Però a "Caixa de melodies" també es poden escoltar fragments de musicals de Dagoll Dagom com "Mar i Cel" o "Nit de Sant Joan".

Argument

L’acció té lloc en el magatzem del Centre Cultural i Recreatiu, a l’hivern del 1972. La Sara i en Lluís són germans i mentre els seus pares estan assajant a l’escenari, ells prefereixen anar al magatzem a jugar i remenar. Un dia la Sara troba una clau amb la que obrirà la caixa de melodies i a partir d’aquest moment s’inicia el viatge a través de la història de l’Entitat. A més de la música, el cant, el teatre i el ball, en aquest musical també hi és present el cinema ja que és també part de la història de l’Entitat, ja que durant anys va ser la única sala de Pineda on es feia cinema.

80è aniversari

L’espectacle ha assolit un gran èxit i ha tingut molt bona acollida per part del públic en les seves tres primeres representacions que clouran dissabte 7 de novembre, a les 10 del vespre, i diumenge dia 8, a les 6 de la tarda. El Centre Cultural i Recreatiu de Pineda, comença amb aquest musical la celebració dels 80 anys de l’Entitat i els 30 de l’Escola de Teatre Artur Iscla. D’altra banda, demà dissabte, 31 d’octubre, el Centre Cultural celebrarà una Gala Solidària per Palestina, dins dels actes del Somriure per a Palestina organitzat pel GONG, amb la col·laboració del Centre Cultural.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris