dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Èxit del “Palafolls TotCanvi”

totcanvi_palafolls_280x87.jpgEl Fòrum Palatiolo de Pallafolls va acollir el diumenge 22 de març la primera edició de la fira d’intercanvi de segona mà "Palafolls TotCanvi". Aquesta iniciativa va comptar amb una molt bona resposta de públic i amb una vintena d’expositors.

El Fòrum Palatiolo de Pallafolls va acollir el diumenge 22 de març la primera edició de la fira d’intercanvi de segona mà "Palafolls TotCanvi". Aquesta iniciativa va comptar amb una molt bona resposta de públic i amb una vintena d’expositors.

"Palafolls TotCanvi"

Es tracta d’una iniciativa conjunta que neix amb l’objectiu de facilitar un espai de trobada a gent interessada en vendre objectes que ja no utilitza o intercanviar coneixement o serveis amb altres persones, com per exemple, classes d’idiomes, servei de perruqueria, receptes de cuina, etc.

Espectacles

A més dels productes exposats i dels intercanvis, també es va comptar amb diferents espectacles que van acabar de completar el matí. Així la mainada va poder gaudir d’un espectacle d’entreteniment i els més grans van poder gaudir d’una actuació de dansa del ventre.

Organització

L’organització va ser a càrrec de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls (ACEP), amb la col·laboració de Ràdio Palafolls i l’Ajuntament de Palafolls, que ja tenen previst repetir l’experiència en una propera edició.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris