dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Exposició de Pallassos Sense Fronteres al Festimatge 2009

pallassos_sense_fronteres_280x87.jpgEn el marc del Festimatge 2009, la Sala Mozart de Calella acull fins el proper 26 d’abril l’exposició "Pallassos Sense Fronteres", amb fotografies de Pere Bigas.

En el marc del Festimatge 2009, la Sala Mozart de Calella acull fins el proper 26 d’abril l’exposició "Pallassos Sense Fronteres", amb fotografies de Pere Bigas.

Una nit de circ

A més, com cada any, l’auditori de la mateixa Sala acollirà el proper 25 d’abril, a partir de les 12 h. de la nit, la celebració de la Nit Golfa del Festimatge’09; enguany dedicada a Pallassos Sense Fronteres. Per aquest motiu, l’organització ha escollit el circ com a motiu central de la Nit. L’auditori esdevindrà una carpa on el Circ Petit de Pineda i Pallassos Sense Fronteres faran el seu espectacle, barrejant el circ modern amb l’encant dels pallassos més tradicionals. També hi participaran els autòmats i peces de col·lecció de Josep Maria Queraltó.

Trofeu Torretes

Paral·lelament, la Sala d’exposicions del Casal l’Amistat de Calella exposa les col·leccions seleccionades del XXXIII Trofeu Torretes de fotografia. L’últim dia del Festimatge, el proper 26 d’abril, es donarà a conèixer el nom del guanyador o guanyadora d’aquesta nova edició.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto i vídeo: Diari maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris