dimecres, 28 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

‘Farem una caserna més grossa per millorar el servei’

Bloc Malgrat Tot de Mar | Malgrat de Mar

Desprès de tot un estiu de patrullar pels carres de Malgrat, desprès d’haver augmentat la plantilla en consonància a l’augment estacional de població, desprès de fer i cobrar hores extres a cor que vols i a un preu estratosfèric, ara resulta que la nostra magnífica policia municipal encara no ha aconseguit atrapar a cap cràpula-autor d’aquestes lamentables pintades i sancionar-lo amb el repintat de les múltiples parets que donen al visitant la justa imatge de indiferència i apatia del nostre ajuntament per posar solució i aturar el vandalisme grafiter.

Bloc Malgrat Tot de Mar | Malgrat de Mar

Desprès de tot un estiu de patrullar pels carres de Malgrat, desprès d’haver augmentat la plantilla en consonància a l’augment estacional de població, desprès de fer i cobrar hores extres a cor que vols i a un preu estratosfèric, ara resulta que la nostra magnífica policia municipal encara no ha aconseguit atrapar a cap cràpula-autor d’aquestes lamentables pintades i sancionar-lo amb el repintat de les múltiples parets que donen al visitant la justa imatge de indiferència i apatia del nostre ajuntament per posar solució i aturar el vandalisme grafiter. Entenem que aquesta, esperada per molts, reforma de les escales del carrer Hug Descolomer, al no haver-hi inauguració amb actuació de pallassos per fer-se la foto de rigor i amb assistència de tot el seguici oficial de gent important a l’acte, no cal pintar i adecentar mínimament cap paret, re!, que es fotin, que quedi com està i que siguin els mateixos veïns els que se les pintin quan vulguin, faltaria més! …i és que senyors de l’ajuntament, no s’amoïnin, no ens cal veure cap foto d’inauguració per què pensem que aquí, novament, han quedat tots plegats sobradament retratats amb el resultat final obtingut.
Tot això sense entrar a parlar del grau de satisfacció dels veïns del carrer un cop han vist finalitzada l’esperada reforma i el poc cas que se’ls hi ha fet tot i haver estat convocats a participar en el projecte inicial de reforma. Altre cop ens trobem davant del conegut fenomen paranormal de la participació ciutadana de la senyoreta Pepis. Exemplar!

Qui diu que al nostre poble encara ens manca un museu? Algú pot informar-nos si es pot visitar l’interior d’aquesta magnífica i eclèctica casa-museu del nostre municipi i quins continguts s’hi exposen?

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris